onsdag 5 januari 2011

Idag har for vi in till stan hela familjen. Vi hade lite att fixa med. Vi (maken och jag) är nämligen bjudna på maskeradfest på lördag. Oj vad vi har velat in i det sista med vad vi skulle klä ut oss till. Vi har stampat lite mellan allt från Slash, en kondom, Tomas di Leva och familjen Adams. Men idag innan vi for iväg kom vi på det perfekta. Vad det blev får ni se om några dagar! :) Kul ska det verkligen bli!
Idag har jag inte ammat Linn på hela dan och kvällen såhär långt. Är riktigt glad att det går framåt. Har precis lyckats lägga henne i sin egna säng och hör och häpna, lyckats få henne att somna! Få se hur länge hon sover...
Milo däremot är inne i en liten jobbig fas nu med sömnen. Han har blivit mörkrädd helt plötsligt. Kanske är det tomteincidenten, kanske är det något helt annat?... Och så är det bara mamma (jag) som ska natta honom. Och det är ju synd nu när pappa har varit hemma i två veckor att det ska bli så. Men maken kör på. Läser för honom och ligger bredvid honom till han somnar. För vi vill ju gärna att han ska sova i sin egen säng.
Ja... Man vet att man lever när man har två småbarn! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar