onsdag 9 februari 2011

Näääe... När ska det sluta? Milo blir inte bättre. Idag har han varit jättehängig och vill bara sova. Han till och med tog en filt och gick och la sig själv i soffan för att sova! Och då har han redan sovit en gång idag. Och ni som känner Milo vet att det inte är normalt för dunderMilo som kan vara vaken dygnet runt... Väldigt gnällig är han med. Och har inte lekt någonting. Inte rört en leksak.
Vi ringde till sjukvårdsupplysningen för råd, och dom tyckte vi skulle ringa barnakuten. På barnakuten tyckte dom att vi skulle ge han alvedon när han vaknat och se om det blev bättre eller sämre. Annars får vi åka in med honom. Man ska inte va såhär hängig när man är liten...
Så det händer inte mycket här hemma. Bara ta hand om gnälliga barn. Linn vaknade sent igår kväll med feber. Tänder på g verkar det som. Så när vi skulle gå och lägga oss råkade vi väcka Milo, som då inte kunde somna om och då i sin tur väckte Linn som lyckats somna om. Det blev en lång natt och utan att gå in på alla detaljer så kan jag i alla fall berätta att det slutade med att Mattias och Linn sov på soffan och jag och Milo i dubbelsängen. Jag somnade inte förrän klockan halv fyra... Tjugo över sju vaknade Milo och skulle ha frukost... Kul med sjuka ungar. Verkligen.

1 kommentar: