måndag 21 februari 2011

I helgen var vi som sagt förkylda allihopa utom Milo. Så det går ju inte att ligga på sofflocket. Grabben måste aktiveras. :) Så vi åkte in till stan och handlade snorsug till Linnsey och en jacka och täckbyxor till Milo att ha på sig när det blir lite varmare. Kanonfint Everest-set. Godis införskaffades också i stada! :)
Hemma igen letade vi upp alla våra stringhyllor i garaget. (Det är ju så synd på dom att ligga där och damma) Lyckades pussla ihop dom så det täckte en hel vägg. Jisses vad nöjd jag blev! Så fint! Milo tyckte också det var jätteroligt att få vara med när pappa "jobbar". Fick hjälpa till lite med sina egna verktyg.
När ungarna somnat för natten gick vi ner i källaren och tog en välbehövlig stund i bastun. Svettas ut förkylningen!! Så gött. Sen var det filmkväll och ungarna sov snällt hela natten.
På söndagens förmiddag gick maken ut i garaget och byggde på en ram till skohyllorna i hallen. Kanonfint blir det. Måste måla det vit dock... och av spillvirket som blev över gjorde han en jättefin hylla till Milos rum efter min beställning. Måste också målas vit. Sedan kom Jonna och Tobias för att ta lite kort på oss. Äääääntligen! Äntligen har vi lite familjebilder. Längtar till jag får se dom. :) Sen åkte vi till furuby och åt lite god mat. Sen var det hem och natta ungarna och titta på solsidan såklart!
Hoppas er helg varit bra?
Jag ska lägga i lite bilder på alla projekten snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar