lördag 25 december 2010

Pjuh... Idag har jag #¤%%¤"¤¤ ont i halsen. Så ont, så ont. Så vaknade jag med att ena ögat inte gick att öppna. Helt igenklibbat av var. Jepp, det var Hej hej ögoninflammation! Jättekul, verkligen, helt underbart!
Nyss var Tobias och Jonna här på lite fika, och fick mig att glömma mina plågor för en stund.
Har konstaterat efter höstens alla sjukdomar att man inte riktigt har tid att vara sjuk med två småbarn.
Måste berätta om gårdagen, Julafton. I Risinge. Det var jättemysigt. Linn bajsade ner sig på sina finkläder nästan direkt. Tur att man hade ombyte med sig. (Om än inte lika fina kläder...) Och Milo fick världens spader när han råkade se tomten i fönstret. Det var otur. Tomten skulle kolla så att alla satt ner i tv-rummet när han skulle knacka på dörren. Och just i den stunden fick ju Milo syn på honom. Fatta vilken chock. Vem som helst hade blivit rädd.
-AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGHHHHHHHH !
Skrämde slag på gammelfarfar.
Och så skuttade han upp i pappas famn och slöt ögonen (Milo, inte farfar) och vägrade öppna ögonen förrän tomten skulle gå. Och då säger han:
-Hej då Tomten, hej då tomten!
Han blev så rädd att vi snabbt kunde konstatera att han skitit på sig också.
Men julklappar var i alla fall roligt att öppna.
Sen fick Linn brytet och ville tydligen hem och sova. Då fick vi bråttom att packa ihop alla grejer in i bilen och fara hemåt.
Jo, man vet att man lever i bland! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar